In het najaar begint Healing Prakrijk Renkum met een Spirituele inloopavond!

Op diverse maandagavonden van 20.00 – 21.45 uur is er een Spirituele inloopavond. Op deze avonden zijn er meditaties, channelingen, visualisaties, healingen en onderwerpen die jullie naar voren kunnen brengen.

Deze avonden zijn geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in het spirituele en voor mensen die tot rust willen komen en aan zichzelf willen werken.

In alle drukte van het dagelijkse leven, is het heerlijk om een moment in de week te hebben om even alle zorgen en stress van je af te laten vallen. Een paar uur helemaal voor jezelf te hebben. In rust, tevredenheid en verbondenheid zitten. We stappen met elkaar even uit het hoofd (het denken) en maken de beweging naar ons hart (het voelen).

Het doel is in verbinding te zijn met jezelf, te voelen en in je kracht te staan. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken, zoals geleide meditaties, visualisaties, oefeningen etc. En er is gelegenheid aan het einde van de avond om je verhaal te delen, tijdens een kopje thee en wat lekkers.

De deur is open vanaf 19.30 uur we beginnen om 20.00 uur

 

Duur, data en locatie

Duur cursusdagen: 20.00 – 21.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Geplande data: start 2018

Locatie: Kuypersweg 36, Renkum

Jouw bijdrage is 10,00 euro per avond 0f per 5 rittenkaart 45,00 euro.